Achter de schermen #30 – verhuizen!

De afgelopen 2 weken ben ik eigenlijk alleen maar bezig geweest met de verhuizing. Meubels kopen, de overdracht, klussen, spullen verhuizen, mezelf verhuizen. Ik was er maar druk mee. Dus ik heb lekker veel verhuisfoto’s voor jullie (en een paar andere foto’s).

Ik had tijdens een eerder bezoek aan IKEA al al mijn meubels uitgezocht, maar nu was het tijd om ze te bestellen! We begonnen met een kopje thee en een lekker taartje. Daarna liepen we de winkel door, omdat ik nog een alternatief voor mijn topmatras uit wilde proberen. Die was namelijk niet op voorraad. Dat alternatief lag niet lekker, dus dat topmatras hebben we later in een andere winkel opgehaald. Daarna nog een paar kleine dingen uitzoeken die ik vorige keer was vergeten en al mijn meubels bestellen. We hebben alles laten verzamelen door IKEA en laten bezorgen, dus wij hoefden alleen af te rekenen, wel zo fijn.

Van een lieve vriendin kreeg ik een leuk pakket met allemaal spulletjes die goed bij mij passen. Ze vond dat ik het verdiende. Heel lief! En een dag later lag er ook nog een kaart van haar in mijn nieuwe huis om me welkom te heten. Ik voelde me even helemaal jarig!

24 augustus was het zover, ik kreeg de sleutel! Mijn ouders hebben het huis gekocht, maar mijn vader zit op zee dus hij kon niet tekenen. Ik ben gemachtigd, dus ik mocht voor hem tekenen, wel zo leuk! Daarna met de sleutel naar mijn nieuwe huis, de sjieke kleding uittrekken en beginnen met klussen!

Er hoefde gelukkig niet veel gedaan te worden in het huis. Alleen in de slaapkamer, want daar was veel geel en dat vind ik heel lelijk. Dus ik heb de muren wit geschilderd. Dat moest helaas 2x omdat het niet in 1x dekte. Daarna heeft mijn moeder de kasten behangen met een soort steigerhoutprint, zodat ik dat niet allemaal hoefde te verven. Wel zo fijn, want ik heb door het verven het halsribsyndroom gekregen. Daardoor zijn mijn armen en handen doof, tintelend en zwaar. Het gaat vanzelf over, maar ik mag niet meer schilderen.

Vorig weekend zijn al mijn spullen verhuisd door 2 vrienden van mijn ouders. Ook kwam IKEA alle meubels brengen. Mijn neefjes waren er de hele dag om te helpen sjouwen en om de meubels in elkaar te zetten. Achteraf dus heel fijn, omdat ik last van mijn armen had. Ik heb één neefje geholpen (de ander werkt liever alleen) en heb de halve eetkamertafel in elkaar gezet. Maar na 1 dag was er al heel veel klaar!

Deze week zijn we nog een middag met een neefje teruggegaan om de laatste meubels in elkaar te zetten. Ondertussen heb ik wat opgeruimd en wat spullen uit dozen gehaald om een eigen plekje te geven. Er zit nog veel in dozen, waaronder heel veel decoratie, maar het ziet er al huiselijk uit!

Na weken wachten was het deze week eindelijk zover. Ik kreeg een behandeling tegen de pijn. De anesthesist (pijnbestrijder) heeft een ruggenprik gegeven en op een pijnlijke plek in mijn heup geprikt en daar prednison ingespoten, in de hoop dat ik minder pijn krijg. Ik had van te voren veel last van spanning, maar uiteindelijk is het heel erg meegevallen! Het deed niet echt pijn en ik ben maar 4 uur in het ziekenhuis geweest (de behandeling duurt zelfs maar 10 minuten). Nu hopen dat ik er baat bij heb!

Hoewel bijna alles al was uitgepakt, stonden er nog een paar hobbydozen. Die heb ik samen met mijn moeder uitgepakt (alleen raakte ik het overzicht kwijt). Maar sinds dit weekend zijn dus officieel al mijn spullen uitgepakt en kan ik hier nu dus echt geen wonen ipv nog half in een verhuismodus staan.

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

11 gedachten over “Achter de schermen #30 – verhuizen!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.