Achter de schermen #31 – rusteloos

Ik heb het al vaker gezegd, maar sinds ik weer alleen woon ben ik rusteloos. Ik kan niet te lang achter niets doen. Sterker nog, ik kan ook niet te lang achter elkaar iets doen. Het is net alsof ik constant een nieuwe prikkel nodig heb. Dus ik doe veel verschillende dingen en dat zullen jullie ook terug zien in de foto’s van de afgelopen twee weken.

In mijn nieuwe huis heb ik een bad en die moest natuurlijk even getest worden! Ik heb wel eens in bad gezetten, maar ik heb nooit een huis met een bad gehad. Het idee van in bad gaan vind ik heerlijk. Lekker warm, ontspannen, tijd voor jezelf, dat soort dingen. Maar in de praktijk vind ik het lastig. Het duurt uren voordat het bad vol is en ik ben er vaak na een paar minuten wel weer klaar mee. Dan is het water te warm of te koud of ik verveel mij gewoon (ook al heb ik een boek of telefoon mee). Maar ik heb het toch weer geprobeerd. Dit keer met badzout met vanille en macadamianoten die zorgde voor geel water. Ik heb 20 minuten in bad gelegen en was daarna ook wel lekker ontspannen. Blijven oefenen dus!

Ik woon in een klein huis. Dat is niet erg, maar daardoor wordt het wel snel rommelig. Ook is alles nu nog schoon en dat wil ik graag zou houden. Dus ik probeer alle rommel achter mijn kont op te ruimen en mij te houden aan mijn schoonmaakschema. Dat hoort bij het volwassen leven toch? Ik was daar nooit zo goed in, maar 2 weken geleden was ik echt trots op mezelf. Ik had veel schoongemaakt, het huis zag er netjes uit, ik had visite gehad en gekookt voor mezelf. Een succesvol volwassen momentje!

Ik ben weer begonnen met dansen! Vroeger deed ik fanathiek aan ballet, maar daar moest ik mee stoppen door mijn gezondheid. Ik heb het altijd gemist en wilde graag weer gaan dansen. Nu is er een nieuwe dansschool geopend in Dronten, dus ik besloot het nog een keer te proberen! Dit keer modern jazz ipv klassiek ballet, omdat ik denk dat dat beter is voor mijn lichaam. Ik had mijn balletschoenen nog bewaard. Daar kan ik voorlopig op dansen. En de middag voor mijn eerste proefles kwam ik een geweldige trui tegen. Hij is lekker zacht en warm, waardoor hij ideaal is voor na het dansen. Maar ook de opdruk vond ik erg toepasselijk omdat mijn hart sneller gaat kloppen van dansen!

Zoals je misschien wel weet zit ik bij een fotoclub. Die bestond 10 jaar dus vorig weekend was het feest!  We begonnen met een djembé workshop (weer eens wat anders dan fotografie, omdat het daar altijd al om draait bij de club) en daarna was er een barbeque. De workshop duurde best lang. Dat was fijn, want daardoor kon je er ook goed inkomen. Alleen mijn vingers deden op een gegeven moment wel flink pijn. Het was leuk om te doen, al heb ik niet het idee dat ik een drumtalent ben haha.

Hoewel mijn concentratie langzaam begint terug te komen, kost hij mij nog steeds veel moeite om ergens geconcentreerd mee bezig te zijn. Daarom heb ik vorige maand een pakket voor diamond painting besteld bij AliExpress. Het is een toepasselijke print (ik ga er nog een blog over schrijven), dus het leek mij leuk om het eens te proberen. Het voordeel is namelijk dat het vrij simpel werk is. Het is eigenlijk net als kleuren op nummer. Alleen nu kleur je geen vakje in, maar plak je er een steentje op. Ideaal dus als het lastig is om je aandacht erbij te houden.

Afgelopen week heeft het Wouda gemaal 3 dagen gedraaid. Ik wilde er altijd al eens heen, dus toen mijn ouders voorstelde om te kijken toen hij draaide pakte ik meteen mijn camera. Doordat hij nu in werking was gesteld was het heel erg druk. Dat gebeurt namelijk maar 2x per jaar ofzo. Het was mooi en leuk om te zien, maar dat zou het ook zijn als het buiten werking was. Maar ik heb mooie foto’s kunnen maken (hoop ik, ik moet ze nog steeds bekijken) en ik kan dit van mijn to-see lijstje afstrepen!

De herfst is helaas weer begonnen. Het is koud in huis, buiten is alles grijs en ik word ook niet echt vrolijk van alle regen en wind. Maar dat betekent dat het ook weer tijd is voor mijn zachte warme huispak! Ik heb een broek en een vest die gemaakt zijn van een lekker zacht stofje. Een beetje als de vacht van een teddy beer haha. Dus daar kruip ik met dit weer mee weg op de bank.

Mijn auto was al heel lang vies. Echt supervies. Ik wilde al regelmatig naar de wasstraat, maar het kwam er steeds niet van. Maar deze week heb ik mijn auto dan eindelijk gewassen. Dus nu is mijn auto weer wit. Want dat kon je door alle groene en zwarte aanslag al bijna niet meer zien. Ze waren wel veel tijd kwijt aan het voorwassen, omdat hij dus zo vies was. Ik wilde bijna mijn excuses aan gaan bieden, omdat ze zo lang bezig waren en hard moesten boenen.

Wat heb jij deze week gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

9 gedachten over “Achter de schermen #31 – rusteloos”

  1. Wat leuk dat je weer bent gaan dansen! Ik heb lang geleden ook modern gedaan, maar vond dat best zwaar met dat gerol over de grond en dan weer snel opstaan enzo.
    Ik heb van de week die fotoshoot gehad waar ik het eerder over had. Was super om te doen en ik ben zo benieuwd naar de resultaten!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.