Meteen naar de inhoud

Video – een rondleiding door mijn nieuwe huis

Vorige maand ben ik verhuisd. Door de scheiding had ik een nieuw huis nodig en gelukkig is dat heel snel gegaan! De situatie is niet fijn, maar mijn nieuwe huis is dat wel. Ik voelde mij hier vanaf het eerste moment thuis en ik ben heel blij met hoe het eruit ziet. Het is echt mijn plek. En omdat ik veel vragen kreeg over mijn huis heb ik een video opgenomen waarin ik jullie een rondleiding geef!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

6 reacties op “Video – een rondleiding door mijn nieuwe huis”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.