Achter de schermen #32 – veel leuke dingen!

Aan de ene kant voelt het alsof deze 2 weken heel lang duurden, maar het voelt ook alsof ze zo voorbij waren. Dat komt omdat mijn agenda zo vol was en ik veel gedaan heb. Gelukkig ook veel leuke dingen!

Ik had vrij van therapie deze weken (de therapeuten gingen op vakantie), maar ik moest toch naar Altrecht. Dit keer om met een arts te spreken. De morfinepleisters die ik gebruik kunnen namelijk mijn emoties afvlakken en dat komt de behandeling niet ten goede. Gelukkig heeft de arts de dosering goedgekeurd en hoef ik dus niets aan te passen.

Ik vind het mooi om oude camera’s neer te zetten ter decoratie. Dus we gingen naar een kringloopwinkel in Lelystad om te kijken of die er een paar hadden liggen. En ik had mazzel! Ik heb 2 oude camera’s mee kunnen nemen.

Mijn vader is de laatste tijd een paar keer langs geweest om spullen op te hangen aan de muren. Hij zat op zee tijdens de verhuizing, dus alles wat opgehangen moest worden stond nog op de grond. Nu hangt alles en is het echt helemaal af!

Ik werk mee aan de ontwikkeling van een keuzehulp rondom de conversiestoornis. Daar hadden we vorige week weer een vergadering van. Het is een groep met professionals, naasten en cliënten. Ik vind het heel goed dat de input van de cliënten ook heel serieus wordt genomen.

Vorig weekend had ik mijn housewarming! Er waren veel afmeldingen, dus ik was eerst wat teleurgesteld. Maar uiteindelijk was het heel gezellig en vond ik het wel fijn dat niet iedereen er was, omdat het dan te druk geweest zou zijn. En nu heb ik nog veel bezoekjes op de planning staan van mensen die later een keer komen kijken!

Omdat ik alleen een dunne winterjas heb die niet waterdicht is wilde ik voor komende winter een goede winterjas hebben. Wij wonen vlak bij Bataviastad, waar je merkkleding van goede kwaliteit voor een stuk minder geld kan kopen. Dus ik besloot daar te kijken voor een jas, zodat ik ook meteen een goede had. Volgens mij heb ik iedere winkel die jassen verkoopt gezien en ik heb veel verschillende jassen aangehad. Uiteindelijk slaagde ik bij Tom Taillor. Die was mooi, warm, waterdicht en viel binnen mijn budget. Dus die hangt nu in de kast te hangen tot het winter wordt.

Vorige keer liet ik al een foto zien dat ik begonnen was met diamond painting. Die is nu af! Ik heb een plaat van Blond Amsterdam gemaakt. Er komt nog een aparte blog over volgende week, maar ik kan alvast zeggen dat ik het leuk vond om te doen en blij ben met het eindresultaat.

Ik heb Marly leren kennen op Twitter en ik wilde haar ook graag mijn huis laten zien. We besloten dat op een losse dag te doen en niet tijdens de algemene housewarming. Dus die kwam op bezoek en dat was heel gezellig! Ik had gezorgd voor genoeg eten op tafel en we hebben over vanalles gepraat. Leuk om te merken dat dat zo gemakkelijk gaat, ook al ken je elkaar eigenlijk niet echt nog. En ik kreeg een mooie lijst met een goede quote van haar!

Vrijdag was ik op het NOLKcongres. En congres over onvoldoende lichamelijk verklaarbare klachten. Daar valt veel onder. Dingen als CVS en fibromyalgie, maar ook mijn conversiestoornis. Het is eigenlijk een congres voor zorgprofessionals, maar ik was door Altrecht uitgenodigd om mijn visie als patiënt te kunnen geven over dat congres. Zelf hoopte ik nog een aantal mensen te kunnen spreken en mijn ervaringsdeskundigheid in te zetten. Dat is gelukt, dus het was voor mij een zeer geslaagde dag! Ik heb ook besloten dat ik nu echt iets ga doen met mijn wens om voorlichting en advies te geven als ervaringsdeskundige.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

5 gedachten over “Achter de schermen #32 – veel leuke dingen!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.