Achter de schermen #33 – druk, gedoe en ingestort

Deze 2 weken waren intens. Ik was druk, er was gedoe en ik liep op mijn tandvlees waardoor ik uiteindelijk instortte. Het voelde dan ook alsof deze 2 weken een maand duurden. Maar gelukkig waren het echt maar 14 dagen.

In mijn huis zit een combimagnetron. Alleen doet de magnetronfunctie het niet. Ik kan wel een pizza bakken, maar geen eten uit de vriezer opwarmen. Heel onhandig. De vorige bewoners hadden enkel een bon van de keuken, maar niet van de magnetron omdat die later geleverd is. Dus ik ben naar IKEA gegaan om te kijken of er iets geregeld kan worden. Helaas niet. Dus ik ben mij nu aan het orrienteren op een nieuwe combimagnetron.

De afgelopen 2 weken heb ik de woensdag gefigureerd. Dat is heel veel wachten in de figuratieruimte, veel wachten op de set en dan een paar seconden iets doen in een opname. En toch vind ik het leuk om te doen. Helaas ging er de eerste woensdag van alles mis, waardoor ze maar 1 scene op konden nemen en heb ik de hele dag gewacht en hoefde ik niets te doen. Toen heb ik dus maar geprobeerd om te lezen. Gelukkig ging het de 2e woensdag beter en mocht ik in 2 scenes figureren.

DIY Blog Award 2017

Ik heb besloten om mee te doen met de DIY blog award van Mr. Kortingcode. Er zijn meerdere bloggers die meedoen en onder die bloggers wordt 500 euro verdeeld. Dat gaat op basis van stemmen, dus hoe meer stemmen je hebt, hoe groter het deel is dat je krijgt. Dus als jullie op mij willen stemmen maak je me heel blij!

Zoals je misschien wel weet ben ik vrijwilliger voor ALL OF ME door presentaties te geven en ALL OF ME te promoten. Ik zit sinds kort ook in het vrijwillige communicatieteam. Daar hadden we vorige week een vergadering van. Het ging nu vooral over de manier waarop wij Twitter in willen zetten. Belangrijk voor mij, want ik ga dat voor het grootste gedeelte oppakken. Het was een nuttige en gezellige vergadering en ik heb zin om aan de slag te gaan!

Zaterdag ging ik naar de Handlettering Ladies Day in Wezep. Dat was een dag rondom handlettering georganiseerd door een webshop. Er waren tafels waar je de producten uit kon proberen, je kon natuurlijk veel kopen en er was een bingo en een lotterij waar je prijzen kon winnen. Helaas heb ik niets gewonnen, maar het was leuk om weer eens bingo te spelen! En ik heb een aantal producten die ik al heel lang wilde, kunnen testen en zo alleen de spullen gekocht die ik ook echt fijn vond werken.

Zaterdagavond, na die leuke dag, stortte ik compleet in. Ik was moe, mijn wekenlange zeurende keelpijn ging over in ziekte en ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik had mijn pyjama al aan en ik kon alleen maar denken dat ik moe was en wilde slapen. Maar het lukte niet om mezelf in bed te krijgen. Dus ik ben naar mijn moeder gegaan, zodat ik even iemand had die voor mij na kon denken. Ik heb toen 13 uur geslapen en kon weer een beetje nadenken. Maar ik bleef moe en ziek, dus ik ben daar een paar dagen gebleven en heb veel geslapen.

Zondagavond lag ik half ziek en slapend op de bank toen mijn telefoon opeens ontplofte. Ik kreeg allemaal berichtjes binnen dat ik te zien was bij Zondag met Lubach en dat het fragment niet klopte. Dus ik ben het meteen terug gaan kijken, en inderdaad. Ik was te zien met een fragment uit dokters vs. internet in een item over alternatieve therapie. Door het knippen leek het net alsof ik alternatieve therapie gebruikte en dat aanprees. Daar ging het fragment alleen niet over. Dus na wat boze tweets kreeg ik een mail van de eindredacteur dat ze het uitgezocht worden en het inderdaad niet klopte. Ze bood haar excuses aan en de volgende dag had ik een bericht van de producent dat het fragment was verwijderd.

Het is weer herfst en dan zie je weer paddenstoelen! Zo ook op het terrein waar ik therapie heb. En ik kan er niets aan doen, maar ik moet dan altijd even een foto maken! Paddenstoelen blijven iets magisch hebben voor mij. In mijn tuin staan ook al redelijk wat paddenstoelen dus ik ben benieuwd wat erbij komt de rest van de herfst.

De rest van de week heb ik rustig aan gedaan. Ik was nog steeds moe en niet lekker. Dus ik heb veel op de bank gehangen en afspraken afgezegd. Ik heb ook weer wat aandacht aan zelfzorg besteed en een halve middag in bad gezeten. Ik heb ook veel geslapen in de hoop dat ik mij wat minder ziek zou voelen.

Wat hebben jullie deze week gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Achter de schermen #33 – druk, gedoe en ingestort”

  1. Is het fragment alleen verwijderd, of staat er ook nog ergens een correctie? Het lijkt me dat ze toch de mensen die het al gezien hebben moeten laten weten dat het niet klopt? Balen zeg, dat ze het dan fout weergeven!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.