Achter de schermen #38 – rust

Eind 2017 besloot ik om even een break in te lassen. Inmiddels ben ik weer terug, maar ik doe het nog steeds rustig aan. Dat merk ik ook aan de hoeveelheid foto’s die ik de afgelopen 2 weken heb gemaakt. Dat waren er namelijk maar 8. Ik merk dat ik er nog lang niet ben en mijn lichaam heeft rust nodig. Dus daar probeer ik naar te luisteren.

Zoals ik net al zei heb ik aan het eind van het jaar een korte break genomen. Na oud en nieuw merkte ik dat ik weer zin kreeg om te bloggen, dus dat ben ik gaan doen. Ik had net een nieuwe maand af voor mijn bullet journal dus daar maakte ik foto’s van en schreef ik een blog over.

Na de feestdagen was het ook tijd om fysiotherapie weer op te pakken. Dat is 1x gelukt van de 4 afspraken die ik had. Mijn knie doet weer pijn dus we hebben besloten om die in te tapen en even niet te sporten. Hopelijk gaat het mij volgende week wel weer lukken om te trainen.

En tja, als je rustig aan moet doen en moe bent is het ideaal om in bad te gaan. Ik ga niet heel vaak in bad, want ik heb niet zoveel geduld, maar als ik dan toch in bad ga is het heerlijk om even te kunnen ontspannen.

De foto is heel korrelig, omdat het al donker begon te worden, maar het viel mij deze week op dat het echt weer langer licht is. Dat het om half 5 nog niet donker is. Heerlijk! Voor mij gevoel heb ik niet perse last van korte dagen, maar ik vind het wel heerlijk om te merken dat het later donker wordt en je weer wat meer aan je dag hebt.

Mijn auto moest naar de garage voor de APK. Omdat ik al heel lang met een gat in mijn bumper rijd (er heeft ooit een trekhaak ingezeten) vond ik het tijd om het eindelijk eens te laten maken. Dus mijn auto is nu weer goedgekeurd tot 2020 en hij is weer heel!

Ik heb de afgelopen tijd heel veel op de bank gehangen in mijn huispak. Als ik niets hoefde te doen dan deed ik ook niets. Ik sliep veel en keek verder vooral hersenloos naar Netflix. Gelukkig was Roosje ook moe/lui deze periode, dus die heeft mij veel gezelschap gehouden.

Afgelopen zomer zag ik een haakpatroon die ik wilde maken voor de verjaardag van een vriendin. Ze was pas in januari jarig dus ik had tijd zat. Maar ik was de tijd vergeten. Dus de afgelopen 1,5 week heb ik er hard aan gewerkt. Het was veel werk, omdat het patroon een beetje omslachtig was. Maar hij was een dag voor de verjaardag af, dus precies op tijd!

Gister ontving ik de bevestiging dat ik vanuit de WMO huishoudelijke hulp kreeg. Ik had al een persoonlijk plan ontvangen waar dat instond, die moest ik inleveren met mijn handtekening. En nu heb ik dus écht de bevestiging. Als het goed is neemt binnenkort de leverancier contact met mij op en dan hoop ik dat er snel iemand kan komen, want officieel is het al 1 januari ingegaan.

Wat heb jij deze week gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Achter de schermen #38 – rust”

  1. Goed dat je je rust neemt die je nodig hebt! Het is zo belangrijk om voor jezelf te zorgen. Ik had een zware week. Ik moest vorig weekend werken en dat betekent dat ik daarna nog 5 volledige dagen moet werken, dus dat maakt 7 dagen vroeg opstaan en gaan werken. Ik was blij dat het vrijdagavond was en ik naar huis kon gaan relaxen en genieten van een rustig weekend.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.