Achter de schermen #7 – Kaligrafie, blij en foto’s

Vandaag ga je een hoop vrolijkheid lezen en zien! Ik voelde mij namelijk goed de afgelopen tijd! De medicatie begint zijn werk te doen waardoor ik inmiddels al 2 weken geen paniekaanval meer heb gehad en de hele dag wil dansen en zingen.

kalligraferen

Ik ontving een kalligrafiepakket van Viking en daar ging ik mee aan de slag. Handletteren vind ik leuk, maar kalligrafie is toch weer net iets anders. Ik vond het nog best lastig, maar wel een leuke uitdaging. En ik ben ook best tevreden met het eindresultaat zoals je in de blog van donderdag kon lezen.

achterdeschermen7-2

Ik moest helaas ook weer naar de tandarts. Omdat ik daar een hekel aan heb en nog maar net was begonnen met de nieuwe dosis medicatie besloot ik mijn tangle mee te nemen. Mijn tandarts is een praktijk voor zichzelf begonnen, dus ik heb nu een nieuwe. Bij de controle was ze best aardig, maar het vullen van een gaatje zou de echte proef zijn. Ze deed me weinig pijn, was nog steeds aardig en begripvol. En ik had mijn tangle uiteindelijk thuis  kunnen laten. Fijn!

achterdeschermen7-3

Voor ALL OF ME en HoezoAnders? ging ik naar Utrecht. Zij gaan fuseren en ik deed mee aan een brainstormsessie. Een uitdaging, want ver weg, gezamenlijke lunch, sociaal doen met mensen die ik niet ken, maar het was een van mijn doelen van deze maand om toch enge dingen te doen. En het ging supergoed! Het was een fijne dag en ik voelde me ook gewoon goed. Ik had energie, was helder en had niet eens last van spanning. Topdag!

 

achterdeschermen7-4

Ik kreeg 2 keer leuke post van volgers! Ze hadden allebei een dopper gewonnen waardoor ze mijn adres hadden en ik kreeg iets leuks terug. Superlief!

achterdeschermen7-5

Na lang twijfelen besloten we om naar de Orchideeënhoeve te gaan. Dat is 40 minuten rijden en daar zouden we lunchen en een rondje lopen. Alleen dat hadden meer mensen bedacht. Het was superdruk! Omdat we al vrij laat waren besloten we op ons gemak in het restaurant te lunchen en even in de winkel te kijken. De tuin zouden we een andere keer wel ingaan. En we moesten natuurlijk voor we weg gingen ook even de schildpadjes voeren!

achterdeschermen7-1

Ik ben lid van een fotoclub en deze week gingen we weer van start naar een zomerstop. Het idee was om een foto in te sturen die je tijdens die zomerstop had gemaakt, maar ik heb toen eigenlijk alleen foto’s voor mijn blog gemaakt. Maar ik had ook net mijn theebloemen uit China binnen gekregen dus ik besloot nog even snel een foto te maken van de theebloem die ik toch wilde uitproberen. En gelukkig vond iedereen op de fotoclub de uiteindelijke foto ook heel mooi, dus ik heb het niet voor niets gedaan!

achterdeschermen7-6

 

Mijn  man was deze week een dag thuis en wilde graag gaan lunchen, omdat we allebei nog niet gegeten hadden. Ik had niet zoveel zin en ik voelde mij niet 100% en dan komt mijn controledrang mbt eten heel erg naar boven. Maar omdat ik daar vanaf wil komen en ik nu de kans op paniek niet zo groot achtte heb ik het toch maar gedaan. Het ging goed en die supertosti is altijd heel lekker!

achterdeschermen7-7

Ik probeer deze week nog zoveel mogelijk van het mooie weer te genieten, want voor je het weet is het weer herfst. Ik heb mijn planning dan ook meerdere keren aangepast, omdat ik buiten wilde zijn. Dat to-do lijstje ligt er ook nog als het weer slecht weer is.

achterdeschermen7-8

Gisteren had ik ook een hele leuke dag! Ik had via Vakantieveilingen een kaartje gekocht voor de Apenheul met een ontbijt bij de Gorilla’s voordat het park open ging. Het ontbijt was lekker en daarna konden we voor openingstijd al met een ronde door het park beginnen. We gingen maar een kwartier voor openingstijd lopen, maar daardoor zijn we de hele dag de meute voorgebleven. Het leek net alsof er maar 20 man in het park waren. Pas toen we aan het einde nog even bij de doodshoofdaapjes wilden kijken zagen we hoe druk het was. Dus na een paar foto’s zijn we toen maar snel weggegaan. Maar ik heb door de rust nog meer genoten van de Apenheul dan ik anders al doe.

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Achter de schermen #7 – Kaligrafie, blij en foto’s”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.