September in foto’s – een drukke maand

Deze maand heb ik veel gedaan. Ik liep stage, mijn studie begon weer, ik heb extra geoefend voor de dansvoorstelling en had ook nog de nodige sociale afspraken. Iedere dag was gevuld, maar gelukkig waren het veel leuke dingen.

Met 2 klasgenoten ben ik het schooljaar begonnen met een high tea. We konden het goed met elkaar vinden en hebben elkaar veel geholpen vorig jaar. Toen hebben we het schooljaar afgerond met een etentje en omdat we dat zo gezellig vonden wilden we het schooljaar ook goed starten! Dus na de eerste lesdag zijn we naar een restaurant gegaan om nog even na te praten.

Mijn nichtje is een dag bij mij geweest. Ik heb haar opgehaald en toen zijn we boodschappen gaan doen zodat zij kon kiezen wat we die dag zouden eten. Ze wilde graag pannenkoekeken; een uitdaging want ik laat die altijd door anderen bakken haha. De eerste mislukte grandioos, de tweede was ook niet zo geweldig maar daarna zagen de pannenkoeken er best goed uit en was mijn nichtje tevreden! De rest van de dag heeft ze paardenfilms gekeken op Netflix en hebben we Monopoly gespeeld.

In de Noordoostpolder ligt het Waterloopbos. Het is niet zo ver rijden en ik vind het een mooi bos dus ik ga daar regelmatig heen. Het was alweer een tijdje geleden, dus ik besloot om er weer eens te gaan wandelen. Helaas was het best druk, dus ik ga in de herfst nog een keer als er niet zoveel mensen zijn.

Zoals je misschien wel weet ben ik linkshandig. Dat is niet erg, maar ik merk tijdens mijn stage in groep 3 dat dat niet heel handig is. Mijn mentor wilt namelijk dat ik de hand van het kind vastpak om samen de letter te schrijven zodat ze de beweging goed kunnen oefenen. Één leerling is ook links dus dat gaat goed, maar bij de rest van de leerlingen is het niet heel behulpzaam als ik ze help. Daarom ben ik gaan oefenen om met rechts te schrijven. Qua leesbaarheid valt het mij mee. Het blijft wel heel onnatuurlijk aanvoelen en na een paar letters heb ik al kramp in mijn hand.

Komend weekend zou onze dansvoorstelling zijn. Iets waar we al lang aan gewerkt hebben, omdat de voorstelling in eerste instantie in juni plaats zou vinden. Nu het bijna zover was wilden we de puntjes op de i zetten. Daarom hebben we een doorloop gehad in een gymzaal om alle dansen bij elkaar te zien en alles te oefenen. Het was leuk om te zien wat de andere groepen doen. Voorlopig blijft het daar ook bij, want deze week is helaas besloten dat de voorstelling niet door kan gaan vanwege corona. Erg balen, maar wel fijn dat we dan toch tijdens de doorloop de dansen hebben kunnen zien.

Ik was heel blij dat we nog een paar mooie nazomerdagen hadden! Ik moest nog wat lezen voor school dus dat heb ik lekker in de zon gedaan. Ik wilde nu nog even genieten van het mooie weer, want ik denk dat ik voorlopig niet meer in de zon kan studeren.

Als je mij al langer volgt weet je dat mijn haarkleur wisselt tussen blond en bruin. Van nature ben ik blond, maar ik vind bruin ook heel leuk. Leuker misschien zelfs wel. Het is alleen zo’n gedoe om steeds te moeten verven dus na een tijd bruin laat ik het weer blond verven. Ik was nu al 2 jaar blond en ik had er wel weer genoeg van, dus ik besloot mijn haar weer te verven! Het is mokka bruin met wat roodtinten erdoorheen.

Wat heb jij deze maand gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.