Home » Lifestyle » Shoplog Action en Søstrene Grene

Shoplog Action en Søstrene Grene

  • door

Deze week ben ik bij de Action geweest en heb ik gewinkeld in Zwolle. Omdat ik een aantal leuke dingen gekocht heb besloot ik om weer eens een shoplog te maken! Ik heb ook wat kleding gekocht, maar dat is vooral basic en ik kan dat toch nooit mooi op de foto krijgen. Dus ik laat alleen mijn andere aankopen zien.

puncheneedleaction-1024x815

Bij de Action kocht ik 5 sets voor punche needling. Dit is een manier van borduren die mij erg leuk lijkt. Er zijn 6 verschillende sets, maar ik vond er ‘maar’ 5 leuk.

punchneedleset-1024x848

In de set zit een canvas (je hebt dus geen borduurring nodig) waar het patroon op gedrukt staat, een naald, het garen en een uitleg. Je hebt verder dus niets meer nodig! De sets zijn €2,39 per stuk.

cadeaudoosjes-1024x624

Ik vond ook deze set met cadeaudoosjes bij de Action. Ze hadden verschillende vormen, maar ze zijn allemaal wit. Zo kan je ze zelf versieren, helemaal leuk! Voor 3 doosjes betaal je maar €1,49.

stansenaction-1024x592

Ik heb al een tijd een machine voor embossingsmallen en stansen. Ik gebruik hem niet zo vaak, maar toch ben ik altijd op zoek naar leuke stansen. Ze hebben bij de Action nu weer wat nieuwe ontwerpen. Helaas hadden ze bij ons alleen deze liggen, maar wie weet vind ik de andere nog eens. Deze stans kost €2,99.

papierblokaction-1024x374

Het laatste wat ik kocht bij de Action is dit vrolijke papierblok. Ook hier waren verschillende varianten van, maar de rest sprak mij niet zo aan. Een blok kost €1,59 en bestaat voor de helft uit vellum met teksten en voor de andere helft uit papieren achtergronden.

schoolspullensostrenegrene-1024x587

Bij Søstrene Grene kocht ik niet zo heel veel. Er waren veel leuke dingen, maar ik heb mij goed in kunnen houden! Ik had nog een gum en een puntenslijper nodig om mee te nemen in mijn etui . De meeste puntenslijpers met opvangbakje zijn lomp groot, maar deze is heel klein en was maar 68 cent! Ik vond de plakbandrolhouder ook superleuk. Ik heb nu een standaard en grote houder, dus deze wilde ik gewoon hebben! Hij was €1,94, dus ik hoop dat hij goed werkt.

yarnbowl-1024x668

Iets waar ik al een tijd over twijfel is een yarnbowl. Het lijkt me handig bij het haken, maar tegelijkertijd vraag ik me af hoe vaak ik het ga gebruiken. Nu zag ik ze voor maar €4,92 bij Søstrene Grene, dus ik besloot er gewoon een mee te nemen. Normaal zijn ze veel duurder en nu kan ik proberen of ik het fijn vind tijdens het haken.

structuurjunkieplanner-1024x623

Deze Structuurjunkie planner kocht ik niet bij de Action of Søstrene Grene, maar wel in Zwolle en ik ben er blij mee dus ik laat hem hier toch even zien. Ik kijk al een tijdje naar deze planners, maar ik heb al een planner. Nu ben ik toch overstag gegaan, omdat deze me veel fijner lijkt. Ik hoop dat hij goed bevalt!

ansichtkaarten-1024x641

Het laatste wat ik kocht zijn deze kaarten. In Zwolle heb je een winkeltje met allerlei designspullen en daar verkopen ze ook veel leuke kaarten. De kaart met sterkte erop is een zeefdruk en was nu maar 1 euro. Dit soort kaarten zijn altijd handig om in huis te hebben dus ik nam er twee mee. En bij de kassa zag ik aquarelkaarten, onder andere met deze pinguïns. Schattig toch?

liefs


Volg mij ook via Bloglovin'Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.