Shoplog Action, wibra en Lidl

Ik ging donderdag naar de Action en kocht daar zoveel leuke dingen dat ik jullie vroeg of ik een shoplog op moest nemen. Iedereen stemde ja, dus bij deze! En ik laat ook meteen zien welke dingen ik kocht bij de Wibra en Lidl waar ik dezelfde middag heen ging.

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.
Volg mij ook via Bloglovin'Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

7 reacties op “Shoplog Action, wibra en Lidl”

  1. vroeger deden we dat op school met gekleurde wasco of vetkrijt en dan zwarte verf met een druppeltje afwasmiddel er doorheen eroverheen kalken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.