Wat zit er in mijn tas? – 31 day blog challenge #14

De tas van een vrouw; meestal zit deze vol met spullen die je helemaal niet nodig hebt. Zo ook bij mij. Hoewel ik vind dat mijn vrouwentas helemaal niet zo extreem gevuld is. Ik laat het je zien voor deze 14e dag van de 31 day blog challenge.

DSC_0093

Mijn tas bestaat uit 3 vakken. Een vak, een vak met een rits en nog een vak. Daarnaast heb ik aan de binnenkant nog 2 kleine zakjes zitten voor pasjes e.d.

DSC_0094

Ik gebruik voornamelijk het voorste vak. Daar gooi ik eigenlijk alles in. Mijn portemonnee, zonnebril en deo liggen hier standaard in. Ook heb ik hier meestal 2 herbruikbare boodschappentasjes in zitten. Vroeger vouwde ik die netjes op, nu gooi ik ze gewoon in het geheel in mijn tas. Niet zo handig want daardoor kan ik nooit iets vinden in mijn tas. Tot slot ligt er nog een doosje tictac in dit vak. Hierdoor rammelt mijn tas altijd als ik loop.

DSC_0098

In het middelste vak zit een pen, spiegel, paracetamol, creme en een medicijndoosje met pijnstillers voor nood. Ook zit er in de winter een flesje slotontdooier in voor het geval ik mijn auto niet open krijg.

DSC_0096

In het achterste vak zit altijd mijn paspoort en een notitieboekje. Als ik mijn agenda of papieren mee moet nemen stop ik die ook in dit vak.

DSC_0095

In de 2 kleine zakjes zitten nog een paar pasjes die ik niet vaak gebruik en die niet meer in mijn portemonnee passen. Daarnaast zit er labello in en stop ik mijn sleutels erin als ik niet in de auto zit.

Valt best mee toch? Ik probeer hem regelmatig op te ruimen, omdat mijn tas vrij zwaar is. Toch kan er eigenlijk nooit iets uit, omdat ik vind dat ik dit allemaal bij mij moet hebben.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.