Hoe ziet mijn dag er uit? – 31 day blog challenge #15

Mijn dagen zien er niet heel interessant uit. Ik sta laat op en ik rust veel. Toch ga ik jullie laten zien hoe mijn dag eruit ziet voor de 31 day blog challenge. Ik heb bijgehouden wat ik afgelopen donderdag gedaan heb.

Ik werd om kwart voor 7 wakker omdat ik pijn in mijn benen had. Ik heb nog geprobeerd om verder te slapen, maar dat lukte niet en ik kreeg honger. Dus ik besloot om 8 uur om uit bed te komen om te gaan ontbijten. Ik word wel vaker wakker met pijn in mijn benen. Soms komt dat omdat ik slecht geslapen heb, soms omdat ik die dag ervoor teveel gedaan heb, soms gewoon omdat ik pijn heb en er geen specifieke reden is. Wat de reden van vandaag is weet ik niet.

31 day blog challenge

Na het ontbijt heb ik de vaatwasser ingeruimd en ben ik met een grote kop thee en een dekentje over mijn benen tv gaan kijken. Ik had nog vrij veel opgenomen programma’s die ik nog moest terugkijken dus dit was een mooi moment!

Om half 10 was ik wel weer klaar met tv kijken dus ik ging naar boven. Ik had vanmorgen de laatste klaargezette medicijnen genomen, dus ik verdeelde eerst weer mijn medicijnen over de doosjes. Dat doe ik altijd op de badkamervloer. Geen idee waarom. Op bed of aan mijn bureau zou comfortabeler zijn. Vervolgens nam ik een lange warme douche. Door de warmte wil de pijn nog wel eens minder worden. Daar leek het nu niet op, dus tijd om mijn to-do lijstje aan te passen. Ik wilde gaan sporten vandaag, maar dat gaat hem niet worden. Dan maar wat meer aan mijn blog werken.

Dat is dan ook het volgende dat ik doe. Ik werk altijd vooruit op mijn blog, omdat ik niet weet of ik de dag voor een gepland artikel tijd, zin, energie en inspiratie heb om iets te schrijven. Omdat ik deze maand iedere dag een artikel moet plaatsen vind ik het sowieso belangrijk om al wat klaar te hebben staan. Ik schrijf een artikel over mijn droombaan en mijn favoriete kinderboek. Die komen later deze week online.

31 day blog challenge

Ik merk dat ik door het vroege opstaan behoorlijk moe ben. Mijn ogen vallen meerdere keren uit zichzelf dicht en mijn concentratievermogen is nog slechter dan normaal. Ik ga niet slapen, want dan loop ik het risico dat ik vannacht slecht slaap en dan heb ik morgen waarschijnlijk weer pijn in mijn benen. Ik kies er daarom voor om beneden de stoel precies in de zon te zetten en daar lekker uit te rusten. Ik ben uiteindelijk toch in slaap gevallen, maar op een stoel is dat niet zo erg. Omdat je dan niet lekker ligt en je niet goed om kan draaien slaap ik dan nooit langer dan een uur. Dat kan zonder mijn nachtrust te beïnvloeden.

Ik had weer wat concentratievermogen, dus ik ben daarna gaan lezen. Tot ik honger kreeg. Toen ben ik tv gaan kijken terwijl ik 2 pistoletjes met kruidenkaas van mijn superschattige uilbordje at.Na 1 programma had ik wel weer genoeg van mijn tv dus ik ging naar boven, naar de computer. Ik maakte eerst even mijn rondje internet en ging daarna aan de slag met een website. Ik help een ondernemer in Dronten met het vernieuwen van haar website en moest daar nog wat punten van afmaken.

Inmiddels al half 3 dus ik smeer snel wat make-up op. Ik zie er vandaag niet al te florisant uit en normaal maakt me dat niet zoveel uit, maar ik moet niet naar de fysio, maar ook naar de kapper. Mijn fysio is mij inmiddels wel gewend zonder make-up, maar ik weet zeker dat ze me bij de kapper aankijken of ik doodziek ben. Vandaag heb ik daar geen zin in, dus daarom een beetje make-up om er weer menselijk uit te zien. Het is nog steeds mooi weer, ik woon op 500 meter van het centrum en ik moet eigenlijk tanken, dus ik besluit om met de fiets weg te gaan. Ik hoef vandaag alleen in het centrum te zijn dus dat komt goed. Ik heb ook al iets minder pijn in mijn benen, dus ik ga het redden. Ik heb een fiets met trapondersteuning dus zelfs zonder hard te trappen kom ik vooruit.

31 day blog challenge

De fysio heeft mijn rug weer losgemaakt en vervolgens de spieren gemasseerd. Ik ga nu kijken of ik het zelf los kan houden. Daarna ben ik naar de kapper gegaan. Het was 5 maanden geleden en er zat totaal geen model meer in. Na een kwartier wachten was ik aan de beurt en nu heb ik weer haar waar ik iets mee kan. Toen ben ik nog even snel naar de Hema en de Big Bazar gegaan en daarna heb ik boodschappen gedaan bij de Deen. Uiteindelijk was ik om 10 over 5 thuis en was ik best wel een beetje moe. Tijd voor wat rust dus!

 Ik ben wederom met een dekentje over mijn benen op de bank gaan zitten. Ik ben dol op dat dekentje! Ik heb het bijna altijd koud dus dan is iets warms over je benen heerlijk. Ik ging weer verder met het kijken naar opgenomen programma’s. Inmiddels was mijn man thuisgekomen. Normaal ben ik klaar met koken als hij thuis komt zodat we meteen kunnen eten, maar nu moest hij nog even buiten klussen terwijl het nog licht was. Dus ik kon nog even op de bank blijven zitten. Om half 7 ben ik dan toch maar begonnen met koken. Tijdens en na het eten heb ik de laatste opgenomen programma’s gekeken. Ik was weer helemaal bij.

31 day blog challenge

De tv had weer lang genoeg aan gestaan, dus ik begon te lezen. Eerst in een boek over bloggen. Daar moest ik al snel mee stoppen omdat het teveel energie koste. Ik ging over naar mijn gewone leesboek. Maar om 10 uur was ik zo koud dat ik klaar was met beneden op de bank zitten. Ik ging lekker boven in bed met mijn elektrische deken liggen. Ook heel fijn voor mijn pijnlijke benen! Nog even wat tv gekeken en daarna mijn tanden gepoetst en lekker gaan slapen.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.