Wishlist

Ik ben nog lang niet jarig, maar ik heb wel een soort verlanglijstje. Nu zijn dit dingen die ik in principe zelf moet kopen omdat ze te duur of te specifiek zijn. Daarom noem ik het een wishlist en geen verlanglijstje. Kijk je mee?

wishlist

 

Camera
Allereerst wil ik al heel lang een nieuwe dslrcamera hebben. Ik heb mijn oude een paar jaar geleden ooit verkocht. Geen idee wat me bezielde. Tot de dag van vandaag heb ik daar spijt van. Ik leen nu soms de camera van mijn moeder, maar zij heeft een Nikon en ik heb zelf meer met Canon. Na een lange zoektocht kwam ik erachter dat de Canon eos 700D het best aan al mijn eisen voldeed. Maar toen kwamen opeens de 750 en 760D uit. En die zijn beter op het gebied van film. Mijn man wil de camera gaan gebruiken om mee te filmen, dus we hebben besloten om voor de 760D te gaan.

Bij de nieuwe camera wil ik naast de standaard zoomlenzen graag nog een lens; de plastic fantastic. Oftewel, de 50 mm f1.8 STM. Het is een lens met een vast brandpunt die geschikt is voor heel veel soorten foto’s. Vanwege het grote diafragma kan je een mooie scherptediepte creëren, iets waar ik dol op ben!

Kennis
Ik heb een zwak voor boeken. Stom eigenlijk, want ik lees bijna nooit meer fysieke boeken. Ik krijg te snel last van mijn handen dus ik lees eigenlijk alleen nog maar e-boeken. Ook niks mis mee, maar toch kom ik iedere keer weer boeken tegen die ik in gedrukte vorm wil kopen. Zo ook ‘Het grote psychologie boek’. Het lijkt me een interessant boek en ik denk dat dit prettiger leest op gedrukte versie dan op een e-reader. Ik vind het met dit soort boeken namelijk fijn om te bladeren. Daarnaast staat het natuurlijk gewoon heel leuk in mijn boekenkast! Niet dat daar nog niks in staat, maar toch.

Kleding
Dan heb ik ook nog een paar dingen op mijn lijstje staan waarvan ik nog niet weet hoe ze eruit zien. Ik ben namelijk al heel lang op zoek naar een paar perfecte kledingstukken, maar ik heb ze helaas nog niet gevonden. Zo zoek ik zwarte ballerina’s zonder strikjes en andere versiersels. En ook nog zonder lak en niet van suede. Dat is al lastig. Maar ik wil er ook nog mijn zooltjes in kunnen dragen, zodat ik langer kan lopen. Dat is zo goed als onmogelijk. Ik heb nu een paar, maar die zijn behoorlijk aan vervanging toe. Ik hoop nog steeds dat ik ze binnenkort in een winkel tegen ga komen.

Bij het zomerjurkje is het precies zo, alleen heb ik daar nog geen oud exemplaar van in de kast hangen. Ik wil een jurkje met een luchtige stof, maar het mag niet synthetisch zijn. Het moet goed bij mijn figuur passen. Het mag lekker luchtig zitten, maar het moet me niet lomp maken. Het moet er niet als net jurkje uit zien, gewoon lekker zomers. En je zou denken dat dat niet zo moeilijk moet zijn, zeker niet in de zomer. Maar ik heb hem helaas nog niet gevonden.

Tot slot zoek ik al heel lang naar de ene perfecte leren jasje. Een jasje dat ik als jas kan dragen, maar ook als onderdeel van mijn outfit. Een jasje met een schuine rist en een mooie kraag. Niet te kort en getailleerd. Ze bestaan wel, ik ben ze ook al tegen gekomen. Dat is niet zozeer het probleem. Maar alles wat ik mooi vind is heel duur. Dus ik kijk er nu gewoon smachtend naar en ik hoop uiteindelijk zo’n jasje in mijn kast te kunnen hangen!

6 dingen valt nog best wel mee toch? Wat staat er op jullie wishlist?

 

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

3 gedachten over “Wishlist”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.