Wat betekent Sugarframe? – 31 day blog challenge #3

Op de derde dag van de 31 day blog challenge schrijf ik een relatief korte blog. Ik leg uit hoe ik aan mijn blognaam kom.

nieuw_logo

Nadat ik besloten had om een blog te beginnen begon de zoektocht naar een naam. Ik wilde iets anders gebruiken dan mijn eigen naam en ik ben zelf vrij slecht in het verzinnen van aparte namen. Daarom besloot ik mijn vrienden op Facebook te vragen. Ik wist al dat ik wilde bloggen over fotografie, bakken en haken. Er kwamen een paar namen voorbij die mij niet heel erg aanspraken. Toen kwam er een naam voorbij die al in gebruik was door een restaurant. Op dat moment baalde ik daar heel erg van, maar ik weet nu niet eens meer wat die naam was, dus zo geweldig was hij kennelijk niet. En opeens kwam Sugarframe voorbij. Ik vond het leuk klinken, het paste bij haken en fotografie en het bleef hangen. Sugarframe was niet niet in gebruik door een Nederlandse website en na een paar dagen vond ik het nog steeds een leuke naam. Ik heb mijn man de domeinnaam laten registreren en zo was Sugarframe geboren!

Sugarframe is geen echt woord. Het heeft dus niet echt een betekenis. Ik koppel het vooral aan bakken en fotografie. Toch past het woord ook bij mijn persoonlijkheid. Ik zie dingen vaak door een bepaald kader en ik ben verslaafd aan suiker. Min of meer een dubbele betekenis dus!

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.