32 Leuke adventskalenders

Kerst komt steeds dichterbij en inmiddels kan je op steeds meer plekken een adventskalender kopen. Ik ben dol op adventskalenders. Iedere dag iets uitpakken, een cadeautje krijgen. Vroeger waren het alleen vieze chocolaatjes, maar tegenwoordig heb je heel veel leuke adventskalenders. Vrijwel ieder merk heeft iets gemaakt. Ik heb de leukste adventskalenders van 2023 voor je op een rijtje gezet.

Adventskalender van The Body Shop

Dit jaar heb ik voor het eerst een adventskalender van The Body Shop gekocht. Er zijn 3 varianten. De advent of change, de big advent of change en de ultimate advent of change. Als je member wordt krijg je 15% korting. Woon je in de buurt van Bataviastad? Koop hem daar dan, want dan krijg je nog meer korting.

De afgelopen 3 jaar heb ik een adventskalender van Rituals gekocht. Ik ben dol op hun producten en de adventskalenders, zeker de luxe varianten zien er heel mooi uit. Dit jaar verbreek ik mijn gewoonte, maar dat betekent niet dat ze dit jaar geen mooie kalenders hebben. Je kunt kiezen uit de Rituals 2D adventskalender, maar ze hebben ook een deluxe adventskalender en een premium adventskalender.

adventskalender essie

Als je van nagellak houdt ken je het merk Essie vast wel. Zij hebben ieder jaar een adventskalender. Dit jaar kan je de gewone X-mas Advent Calender kopen, maar ze hebben ook een mini adventskalender. Met de mini variant kan je het uitproberen, maar naar verhouding heb je bij de standaard adventskalender meer waarde.

adventskalender mymuesli

MyMuesli heeft 4 verschillende adventskalenders. Je kunt kiezen voor de muesli adventskalender, de havermout adventskalender, de deluxe adventskalender, maar ook een thee adventskalender.

adventskalender nivea

De nivea adventskalender zit ook vol met verzorgingsproducten. Het is een Duitse variant, maar daardoor heb je ook een kans op producten die in Nederland niet verkrijgbaar zijn.

adventskalender maybelline

Ben je meer fan van make-up dan van verzorgingsproducten? Dan is de adventskalender van Maybelline misschien iets voor jou. Er zit van alles in voor een complete look.

adventskalender riviera maison

Als fan van Rivièra Maison heb je deze adventskalender nodig. De adventskalender van Rivièra Maison bevat allerlei woonaccessoires. Heb je minder budget? Dan is de zeven dagen aftelkalender misschien een goede optie.

adventskalender dove

Voor de Duitse markt is er een adventskalender van Dove gemaakt. Net als bij de kalender van Nivea geldt dat je de producten gewoon kunt gebruiken en er misschien wel iets inzit wat in Nederland niet wordt verkocht.

adventskalender caro's aterlier

Als je van haken houdt is de adventskalender van Caro’s atelier een goede optie. De inhoud is nog een verrassing, maar je krijgt voor iedere dag een zakje met materiaal en een e-mail waarmee je uiteindelijk een groot project gaat maken.

adventskalender happy socks

Zijn al je sokken toe aan vervanging? Koop dat de adventskalender van Happy Socks! De inhoud is een verrassing dus ik weet niet of het allemaal kerst- of wintersokken zijn, maar je hebt sowieso 24 paar vrolijke sokken.

adventskalender noten

Denk jij bij een adventskalender toch nog vaak een eten? Dan is de adventskalender met noten van de Notenshop vast iets voor jou. Je hebt dan niet je hele huis vol staan met verzorgingsproducten, maar hebt toch iets anders dan de standaard chocolades.

adventskalender thee

Ik vind een adventskalender met thee altijd een leuk idee om weer eens een andere smaak thee te ontdekken. Bij deze kalender krijg je 24 zakjes met kaarten om op te hangen. Iedere dag kan je 2 koppen thee zetten van de nieuwe smaak.

adventskalender thee

Kusmi is een theemerk en heeft ook een adventskalender met thee op de markt gebracht. Er zitten 24 smaken organische thee in.

adventskalender voor mannen

Veel adventskalenders zijn voor vrouwen of kinderen gemaakt. Gelukkig is er ook wel steeds meer keuze voor mannen, zoals deze adventskalender voor mannen met verzorgingsproducten en gadgets.

adventskalender katten

Wij kopen ieder jaar een adventskalender voor katten. Bij de Action kochten we een kalender met gedroogde snoepjes, maar die vond Roosje niet zo lekker. Een jaar later kocht we een adventskalender bij de Intratuin met gedroogd wild vlees. Dat was ook een succes. Een adventskalender met gedroogde snoepjes uit Duitsland hoefde Roosje ook niet. Omdat wij het leuk vinden on een adventskalender voor katten te kopen gaan we deze van Gourmet proberen. Roosje eet het meeste natvoer van Gourmet, dus ik ben benieuwd of deze kalender wel succesvol is voor onze kat!

adventskalender bordspel

Een adventskalender in de vorm van een escape game. Hoe leuk is dat bedacht?! Ik twijfel nog of wij deze gaan kopen. Een adventskalender van een bordspel kan bijna niet fout gaan, maar wij hebben een keer een exit spel gespeeld en vonden dat niet heel geweldig. Ik vind het wel een heel leuk idee om iedere dag een stukje van de puzzel te krijgen.

adventskalender puzzel

Over iedere dag een stukje van de puzzel krijgen gesproken; deze puzzel adventskalender heeft 25 doosjes waarbij je iedere dag een paar stukjes krijgt, zodat je uiteindelijk een puzzel kunt maken. Geen idee of de stukjes allemaal bij elkaar passen en je dus iedere dag kunt puzzelen, of dat ze random in de doosjes zijn gestopt je moet wachten tot het eind. En hoewel dit niet mijn stijl is, wil ik voor deze wel een uitzondering maken!

adventskalender harry potter

Harry Potter en adventskalenders, daarbij heb je meer dan genoeg keuze! Zoals deze Harry Potter sieraden adventskalender met sierraden en haaraccessoires. Er is ook een goedkopere Harry Potter adventskalender met allerlei accessoires. Daar zitten bijvoorbeeld sokken en schrijfspullen in. Voor nog meer spullen kan je beter gaan voor de Harry Potter wizarding World Deluxe adventskalender.

adventskalender lego

Lego heeft heel veel adventskalenders. In vrijwel ieder thema maken ze een Lego Adventskalender. De doos kan altijd gebruikt worden als achtergrond, waar je de inhoud van de kalender op kunt plaatsen. Zo krijg je een leuk winters tafereel en heb je na kerst extra Lego om mee te spelen.

creatieve adventskalender pen store

Pen Store heeft een adventskalender voor creatievelingen gemaakt. Wat erin zit is nog een verassing, maar het zijn allemaal materialen waar je vervolgens lekker mee aan de slag kunt. Misschien moet ik mij hier ook eens in verdiepen, want het klinkt erg leuk!

zelf adventskalender maken

Vind je het idee van een adventskalender heel leuk, maar zat er niet tussen voor je in deze blog? Dan kan je ook altijd proberen om zelf een adventskalender te maken! Met dit pakket krijg je alles om 24 cadeautjes in te pakken, te versieren en leuk op te hangen. Dit jaar heb ik er geen tijd meer voor, maar misschien ga ik dit volgend jaar wel voor mijn vriend doen!

Naast deze leuke adventskalenders kan je ook eens kijken naar een adventskalender van de Action, die heeft veel verschillende versies en zijn erg betaalbaar. Als je in de buurt van de Duitse grens woont raad ik je aan om eens bij de DM drogist te kijken, want die hebben ook erg veel adventskalenders. Daarnaast heeft de supermarkt ook allerlei adventskalenders met chocolade.

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij iets koopt via zo’n link krijg ik een klein bedrag, het kost jou niets extra.
liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.