Meteen naar de inhoud

Bullet journal

Een paar maanden geleden las ik over de bullet journal op Lisanneleeft.nl. Ik vond het er leuk uitzien, maar het leek niks voor mij, omdat ik weinig te doen had. Toch bleef ik het leuk vinden om lijstjes te maken en bleef het idee van een bullet journal aan mij knagen. 2 maanden geleden kwam ik een goed notitieboek tegen en besloot ik om het maar gewoon te gaan proberen. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Benieuwd naar mijn bullet journal? Ik leg alles uit in dit filmpje.

Na het maken van het filmpje kwam ik erachter dat ik mijn laatste 2 tabbladen helemaal niet had laten zien. Ik heb namelijk ook een tabblad voor bloginspiratie en een tabblad waar ik allerlei mooie quotes opschrijf.

Hebben jullie al een bullet journal?

 
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

8 reacties op “Bullet journal”

  1. Tof dat je een bullet journal hebt gemaakt! Ik heb er ooit ook eentje gemaakt, maar ben er inmiddels niet meer mee bezig. Erg jammer, want het combineert zo veel! Misschien moet ik het toch maar weer eens oppakken, hihi.

    1. Dat vind ik ook zo fijn ja. Ik vond het altijd irritant dat iets op de verkeerde plek stond of te weinig pagina’s had en hiermee kan ik alles zelf bepalen. Ideaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.