Celebrity crush – 31 day blog challenge #10

Vandaag heb ik een korte 31 day blog challenge post voor je. Het antwoord op deze vraag is namelijk nee; ik ben nooit verliefd geweest op een bekendheid. Wel was ik fan van iemand, dus daar zal ik wat over vertellen.

Veel tienermeisjes zijn verliefd geweest op een zanger of acteur. Ik heb nooit zo’n crush gehad. Wel ben ik een keer fan geweest van een zanger. Ik was 12 en Idols kwam voor het eerst op tv. Iedereen vond Jim leuk, maar ik vond hem niks. Ik vond Jamai veel sympathieker. Ik was dan ook blij dat hij Idols won. Na Idols ben ik hem blijven volgen. Ik keek naar zijn optreden, ik zat op een forum over Jamai en ik ben uiteindelijk zelfs nog 3 jaar lid geweest van een fanclub. Dichterbij een crush ben ik nooit geweest.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.