Favo series – deel 3

Zoals beloofd is hier deel 3 van mijn favoriete series. Na deze series heb ik de meeste series die ik graag kijk toch wel benoemd. Voorlopig geen deel 4 dus. Maar wie weet wat de toekomst brengt… Eerst maar eens mijn 5 favo series van deel 3!

New Girl
Dit is een serie die leuk is om tussendoor te kijken. De afleveringen duren maar 25 minuten en je kan iedere aflevering los van elkaar zien. Het is een serie over Jess die de nieuwe huisgenoot wordt van 3 jongens. Jess is een beetje apart, maar de jongens ook. Ze worden dus een vreemd gezelschap. Er zit veel humor in de serie en het is gewoon heerlijk weg te kijken. Als je 2 minuten niet oplet heb je niks essentieels gemist. Ook heel fijn!

Devious maids
Deze serie is gemaakt door de makers van Desperate housewifes en het lijkt er ook wel wat op. Lekker veel drama, lang niet altijd realistisch, maar toch leuk. De serie gaat over de huishoudhulpen die werken voor rijke gezinnen. Er komen allerlei schandalen aan het licht en iedereen heeft wel iets te verbergen. Ik vind er veel grappige momenten in zitten, maar het is ook gewoon heerlijk om naar zoveel over de top drama te kijken!

Prison break
Ik denk dat iedereen Prison break wel kent; of er in ieder geval van gehoord heeft. Het is een serie die inmiddels allang is gestopt, maar er is goed nieuws! Vorige maand is bevestigd dat er een nieuw seizoen komt! Voor die tijd wil ik eerst alle oude afleveringen weer gaan kijken. Dat wordt dan de 3e keer. Ik denk dat dat wel aangeeft hoe goed ik deze serie vind? Lang niet alles is realistisch, maar het wordt wel geloofwaardig gebracht en er zit veel spanning in de serie. Je wilt verder blijven kijken.

In Prison break wordt, verrassend genoeg, het verhaal verteld van mensen die de gevangenis uitbreken. Lincoln zit onschuldig in de gevangenis in de dodencel. Hij is er ingeluisd door ‘het bedrijf’. Micheal is zijn broer. Hij laat zich opsluiten in de gevangenis van zijn broer om hem te helpen ontsnappen. Hij heeft namelijk de blauwdrukken van de gevangenis op zijn lichaam getatoeëerd.

Modern family
Ook dit is een fijne serie om tussendoor te kijken. De afleveringen duren weer maar een half uur en zijn ook los van elkaar te zien. Bij Modern family kan je ook rustig even niet opletten en toch alles meekrijgen. Het is een grappige serie met een luchtig verhaal.

Het gaat over een family bestaande uit een vader die getrouwd is met een jongere Colombiaanse vrouw en met haar zoon in huis woont. Zijn zoon is homo en heeft samen met zijn partner een vietnamees meisje geadopteerd. Zijn dochter is getrouwd met een makelaar die zich nog gedraagt als een kind en ze heeft 3 kinderen waardoor het altijd chaos in huis. Al die tegenstellingen maken de serie grappig en leuk om naar te kijken.

Once upon a time
Zoals je als aan de naam kunt afleiden heeft deze serie te maken met sprookjes. De boze koningin spreekt een vloek uit waardoor alle sprookjesfiguren uit het betoverde bos naar de gewone wereld verplaatsen. Ze komen terecht in een dorpje genaamd Storybrooke. Hier gebeurt van alles. Er zijn namelijk ook slechte sprookjesfiguren meegekomen die weinig goeds van plan zijn.

In het begin vond ik dit een super goede serie. Inmiddels is seizoen 4 afgelopen en merk ik dat ik minder drang heb om de nieuwste aflevering meteen te bekijken. Wel zit het verhaal nog steeds goed in elkaar en is het nog leuk om naar te kijken.

Zijn er nu nog series die ik niet heb genoemd en moet kijken volgens jullie?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.