Laatste keer dat ik moest huilen – 31 day blog challenge #28

Vandaag is het tijd voor de laatste niet vrolijke vraag van de 31 day blog challenge. Ik heb besloten om mee te doen, dus ik vind dat ik ook alles moet beantwoorden. Dus, wanneer heb ik voor het laatst gehuild?

De laatste keer dat ik moest huilen was 3 weken geleden na een slechte dag. Ik merkte weer dat ik niet alles kon wat ik wilde doen. Ik was moe, ik had pijn, ik was zweverig. Oftewel; ik liep weer keihard tegen mijn grenzen aan. En dat wilde ik niet. Ik wilde gewoon doen wat ik wilde. Dus ik werd boos en gefrustreerd en moest huilen. En toen was alles er weer uit en accepteerde ik mijn grenzen weer. Ik ging weer verder met luisteren naar mijn lichaam en doen wat ik wel aankon.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.