Happy life #4

Wauw, dit keer zijn de 2 weken echt heel erg snel gegaan! Ik dacht namelijk dat er vorige week al een happy life online stond. Niet dus. Maar in dit geval is het een goed teken dat de tijd zo snel leek te gaan. Dat betekent namelijk dat ik genoten heb van de dagen en weinig te klagen heb gehad. Dus laten we maar eens kijken wat de goede momenten waren de afgelopen 2 weken.

happy life

  • Maandag werd ik gebeld dat alles met het UWV geregeld was en ik kon beginnen met werken. Woensdag al!
  • Woensdag was dus mijn eerste werkdag! 2 collega’s ontmoet die gelukkig heel aardig waren, alvast een begin gemaakt met mijn nieuwe werkzaamheden en het 7 uur vol gehouden voordat ik in elkaar begon te storten!
  • Donderdag wel erg moe dus ik heb heerlijk 12 uur lang geslapen en de rest van de dag pyjamadag gehouden!
  • Vrijdag 2e werkdag gehad en een collega ontmoet die mij gaat begeleiden, vooral met HTML en CSS en ze is erg aardig en behulpzaam. Fijn!
  • Voor het eerst sinds jaren weer eens in Walibi geweest. Ook in de achtbanen gegaan waar ik eerst nooit in durfde.
  • Mijn ‘brief’ aan psychologen kwam online. Het is niet alleen heel vaak gelezen, maar ik heb ook veel positieve reacties ontvangen
  • Met mijn ouders en man uit eten geweest bij de chinees
  • De 3e werkdag voelde al bijna normaal aan. Geen spanning, geen ongemakkelijkheid, gewoon lekker aan het werk
  • Na de 4e werkdag was ik niet meer compleet uitgeput. Dat geeft hoop voor de toekomst!

Wat waren jouw positieve momenten de afgelopen 2 weken?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

1 gedachte over “Happy life #4”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.