Structuurjunkie dagboek

Misschien weet je wel dat ik fan ben van de Structuurjunkie planner. Sinds kort heeft Cynthia ook een Structuurjunkie dagboek uitgebracht. Hierin kan je een jaar lang overzichtelijk bijhouden hoe je dag was. Ik heb het dagboek gekocht en laat je in deze blog weten wat ik ervan vind.

Aan het begin van het dagboek vind je pixeldagboeken. Een paar hebben al een thema zoals slapen, humeur en beweging. Daarnaast zijn er een paar lege dagboeken om zelf vorm te geven. Ik heb bijvoorbeeld een dagboek gemaakt om bij te houden wat voor en hoeveel pijn ik heb. Ik heb ook bij het bestaande slaapdagboek toegevoegd hoeveel energie ik heb. Je kunt dus zelf bepalen wat je iedere dag bij wilt houden.

Voor iedere dag zijn er 2 vragen (waar je dankbaar voor was en wat minder leuk was) en is er ruimte om andere dingen op te schrijven. Daarnaast is er iedere dag een andere vraag om te beantwoorden. Door de vragen ga je wat gerichter nadenken over de dag. Ik vind het fijn dat je moet nadenken waar je dankbaar voor was, want dat is iets wat ik vaak vergeet. Ik ben geneigd om vooral de minder leuke dingen te onthouden en op te schrijven.

Bovenaan de pagina kan je opschrijven hoe goed je geslapen hebt, of je genoeg gedronken en bewogen hebt, hoe je humeur was en of je productief was. Dit kan je natuurlijk ook in de pixeldagboeken bijhouden, maar op deze manier heb je een snel overzicht.

Ik vind het fijn dat er in dit dagboek vragen staan om te beantwoorden. Dit geeft houvast voor als je niet goed weet wat je over de dag op moet schrijven. Natuurlijk kan je ook zelf die vragen bedenken, maar het helpt mij dat ze er al staan. Ook is het fijn dat de pixeldagboeken in hetzelfde boek staan zodat je alles bij elkaar hebt van één jaar.

Het Structuurjunkie dagboek kan je hier bestellen.

Dit artikel bevat affiliatelinks.
liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Structuurjunkie dagboek”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.