Handleiding chronisch zieken

4 jaar geleden ben ik begonnen met een blogserie waarin ik tips en mijn ervaringen deelde voor andere mensen met een chronische ziekte. Ik heb al over veel verschillende onderwerpen geschreven. Je kunt alle blogs uit deze serie hier teruglezen. Ik wil graag weer nieuwe blogs voor deze serie maken en daar heb ik jullie hulp bij nodig!

handleiding chronisch zieken

Hoewel ik al over veel onderwerpen geschreven heb kan ik mij voorstellen dat er nog dingen zijn waar jullie over willen lezen. Ik ben benieuwd naar jullie vragen en suggesties! Misschien ga ik ook nieuwe blogs schrijven over onderwerpen waar ik al over heb geschreven. De blog zijn al wat ouder en ik heb nog wel wat toe te voegen. Ik ga zelf ook nadenken over nieuwe onderwerpen. Maar ik ontvang ook graag input van jullie.

Wat zou jij willen weten over het leven met een chronische ziekte?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.